Divi WordPress Theme
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WordPress fix Reply To: Broken Font and I can’t find the code

Discussion in 'Misc WordPress Requests' started by Marius Enache, Dec 20, 2017.

  1. Marius Enache


    Reply To: Broken Font and I can’t find the code, by Marius Enache

    Have you cleared your web browser’s caches after you have deactivated the plugins?

    From the source code of your site, I see that more plugins are currently active.

    The inline CSS code from the HEAD section can only be output by a plugin or a theme (via a .php file).

    It looks like an option for Google Fonts has an empty value and doesn’t load the right font. As you can see below, the font family is missing from the import URL.

    @import url(https://fonts.googleapis.com/css?family=)

    The font family should have appeared after “family=”, like “family=Roboto”.

    Because this option has no value saved in database, the rest of the CSS code fails to output the right code:

    p { font-family : '' !important; color : !important;}

    I would advise you to disable again all your plugins again.

    Then, clear your browser’s caches, or open your site in a private/incognito window.

    If the problem occurs even when no plugins are active, then switch to another theme.

    Then, see if the problem still occurs.

    If you can find an option responsible for loading Google Fonts (this can be a theme or plugin option), you can then track the source of your problem.

    Setting a valid value for that option should also solve the problem.

    Edit: @brettshumaker has typed faster than me

    Reply To: Broken Font and I can’t find the code

Share This Page

Monarch Social Sharing Plugin