Divi WordPress Theme
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WordPress fix Reply To: After adding SSL wordpress content doesn’t work properly

Discussion in 'Misc WordPress Requests' started by dakteritswp, Feb 19, 2018.

  1. dakteritswp


    Reply To: After adding SSL wordpress content doesn’t work properly, by dakteritswp


    Page where is problem: https://bezdeligas3.lv/
    Open it please and you will see whats not working!
    Open this page on responsive design mode (mobile resolution) and press “IZVELNE”(menu) can you open it ? (it seems that the theme is not working)
    In title page I have image slider now it’s not working! Only shows all pictures in lines in the same windows
    Page header opens normally only in responsive design mode (mobile resolution) in normal mode it stuck in middle.
    My contact(KONTAKTI) form on the left not opening.

    Gallery also does not work as it should.
    Before adding SSL to site it’s all worked!

    maybe these two errors whats shows in console?!?
    “TypeError: jQuery(…).lightGallery is not a function”

    “Source map error: request failed with status 404
    Resource URL: https://bezdeligas3.lv/wp-includes/js/jquery/jquery.form.min.js?ver=4.2.1
    Source Map URL: jquery.form.min.js.map”

    My .htaccess code

    # BEGIN Far Future Expiration Plugin
    <IfModule mod_expires.c>
    ExpiresActive on
    <FilesMatch “\.(gif|jpeg|jpg|png|ico|js|css|swf)$”>
    ExpiresDefault “access plus 60 days”
    # END Far Future Expiration Plugin
    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ – [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    # END WordPress

    # BEGIN (How to Add SSL and HTTPS in WordPress)
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteCond %{SERVER_PORT} 80
    RewriteRule ^(.*)$ https://www.bezdeligas3.lv/$1 [R,L]
    # END (How to Add SSL and HTTPS in WordPress)
    # Wordfence WAF
    <IfModule LiteSpeed>
    php_value auto_prepend_file ‘/home/bezdeligasthre/public_html/wordfence-waf.php’
    <IfModule lsapi_module>
    php_value auto_prepend_file ‘/home/bezdeligasthre/public_html/wordfence-waf.php’
    <Files “.user.ini”>
    <IfModule mod_authz_core.c>
    Require all denied
    <IfModule !mod_authz_core.c>
    Order deny,allow
    Deny from all
    # END Wordfence WAF

    When I open theme customize page, in link bar it’s shows (connection is not secure) it seems the theme itself not redirect to https.

    Site normally works only when I deactivate and remove SSL .

    Where in wordpress location can I see

    – A plugin redirects back to http ?
    – A redirect on the server to http ?

    Reply To: After adding SSL wordpress content doesn’t work properly

Share This Page

Monarch Social Sharing Plugin