Divi WordPress Theme
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WordPress fix Reply To: After adding SSL wordpress content doesn’t work properly

Discussion in 'Misc WordPress Requests' started by slav1977, Feb 16, 2018.

  1. slav1977

    Guest

    Reply To: After adding SSL wordpress content doesn’t work properly, by slav1977

    Hi dakteritswp
    Sorry for delay with my reply
    You can look at this thread:
    https://really-simple-ssl.com/forums/topic/activating-plugind-breaks-site/

    pay attention to this fragment:

    Without seeing the issue myself it is hard to say what the problem is. Based on your description possibly it might help to add

    $_SERVER[“HTTPS”] = “on”;

    to your wp-config.php.

    This will make sure is_ssl() will return true. is_ssl() is a function WordPress uses to determine if it is on SSL. This should return when your admin is loaded over https, but will always return false when loaded over http.

    Normally Really Simple SSL will insert this for you, but if the wpconfig is not writable, or the server does not allow access to the testpage, this insertion might have failed.

    Did you try re-saving the permalinks?

    You have a redirect loop on this site. There are a few possible causes for this:
    – A plugin redirects back to http (most likely). For example, SSL settings in iThemes can cause this.
    – A redirect in the .htaccess to http
    – A redirect on the server to http.

    Because Really Simple SSL redirects to https, the redirect to http causes an infinite loop. Removing the redirect to http will fix the problem.

    let me know if it works?

    Reply To: After adding SSL wordpress content doesn’t work properly
     
    #1

Share This Page

Monarch Social Sharing Plugin