Web Hosting
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WordPress fix Product Images not showing after moving site to root

Discussion in 'Misc WordPress Requests' started by alexlaz, Nov 8, 2017.

  1. alexlaz

    Guest

    Product Images not showing after moving site to root, by alexlaz

    Hi,
    I am using wordpress 4.7.7 and woocommerce 3.07. I will upgrade as soon as I get this problem fixed.
    I recently moved my wordpress site from a sub folder to the site’s root.
    Everything went fine. I kept the sub folder files as a back up.
    Whenever I want to add a new product with woocommerce I add a product image. That’s fine. It’s uploaded to wp-content/uploads in the root of the site.
    However when I click to see the product I can’t see the image. It can’t be loaded because it’s looking in the sub folder.
    http://www.mysite.com/subfolder/wp-content/uploads/2017/11/image.jpg
    For example images get uploaded from the media library to the correct folder in the root.
    http://www.mysite.com/wp-content/uploads/2017/11/image.jpg
    but when I go to http://www.mysite.com/product/myproduct/
    then the image is not there unless I manually add it in
    http://www.mysite.com/subfolder/wp-content/uploads/2017/11/
    Also no image shown in recently viewed products and on the cart page.

    Any ideas how to fix this?
    Thanks

    Product Images not showing after moving site to root
     
    #1

Share This Page

Web Hosting