Divi WordPress Theme
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WordPress fix Permalinks not working; tried common fixes

Discussion in 'Misc WordPress Requests' started by chrisnmandy2004, Jan 8, 2018.

  1. chrisnmandy2004


    Permalinks not working; tried common fixes, by chrisnmandy2004


    I’m an amateur and a newbie, so please bear with me!

    I’m hosting my site locally using Wamp. I’m using the premium theme Click mag. I’ve posted in their support form, but since I’ve had this issue with other free themes, I figured I’d open this up to the community at large and see if I can find some resolutions.

    The facts:

    Server: Local (Wamp)
    Theme: Click Mag
    WordPress Version: 4.9.1

    What’s happening:
    When I change the permalink structure to anything other than the default, I receive the 404 error when I try to access internal pages.

    The homepage displays fine.

    What I’ve tried:
    Deleted the HTASSESS file. It recreates a new one with:

    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /The%20Red%20Take/wordpress/
    RewriteRule ^index\.php$ – [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /The%20Red%20Take/wordpress/index.php [L]

    # END WordPress

    If I modify the HTACCESS content or delete it and then reapply the change to the permalinks, it automatically rebuilds the HTACCESS file the same as above.

    I’ve checked Apache, and my rewrite module is active.

    I’m lost. Can anyone please provide any suggestions?

    Many thanks in advance!


    Permalinks not working; tried common fixes

Share This Page

Monarch Social Sharing Plugin