Divi WordPress Theme
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

WordPress fix Image url references in new posts default to https creating broken link images

Discussion in 'Misc WordPress Requests' started by tildenhagan, Jan 16, 2018.

  1. tildenhagan

    Guest

    Image url references in new posts default to https creating broken link images, by tildenhagan

    I’m posting to my site from the wordpress android app, and when I create a new post on it, the app defaults to using the https url reference for images I include instead of http. I do NOT have an SSL certificate, so this leads to the page displaying broken image links because browsers won’t display the content since they can’t verify the SSL because there isn’t one! I need to figure out where the setting is in wordpress or my theme or the app that makes the image url references default to https and change it. The images are accessible via the same link just with http instead of https, so just the default url inclusion text in the post needs to be changed.

    This site had been working fine until the end of the year when I changed to a new hosting plan and also updated worpdress. Everything came over fine and all the old posts work great, it’s only the new posts since the migration and upgrade that are broken. I’m not sure which one caused my issues as I did it all at once, but it’s giving me this problem now.

    Image url references in new posts default to https creating broken link images
     
    #1

Share This Page

Monarch Social Sharing Plugin